^Επάνω
Get Adobe Flash player

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου, απευθύνει έκκληση στους γονείς των μαθητών, εάν μπορούν να βοηθήσουν ενεργά στην εκστρατεία για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία δομή που λειτουργεί στον ναό του Αγίου Νικολάου εδώ και 6 χρόνια και παρέχει σε τακτική βάση τρόφιμα, είδη παντοπωλείου και ατομικής υγιεινής, σε ευπαθή άτομα και οικογένειες που ανήκουν στην ενορία του Αγίου Νικολάου. Σήμερα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί μηνιαίως 84 οικογένειες, 322 άτομα συνολικά, κάποιες εξ αυτών πολύτεκνες ή μονογονεϊκές, αλλά και άτομα με αναπηρία και ανέργους.

Επίσης έχει αναλάβει να προσφέρει σχολικό κολατσιό έξι παιδιών Γυμνασίου-Λυκείου (2ο Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ και Γενικό Λύκειο Αλμυρού) και 2 μαθητών Νηπιαγωγείου-Δημοτικού.

Τα τρόφιμα που χρειάζονται για τη φετινή χρονιά ειναι:

μακαρόνια κλασσικά, ρύζι, φασόλια, ρεβίθια, ελαιόλαδο, μαρμελάδα, μπισκότα, κορν φλέικς και χαρτί υγείας.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (07/11 – 11/11) στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Με εκτίμηση

Οι Σύλλογοι

Στοιχεία Επικοινωνίας

3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού
Αλμυρός
Τ.Κ. 37100
Τηλ: 2422021482
email: mail@3dim-almyr.mag.sch.gr
Copyright © 2013. Το σχολείο μας! Rights Reserved.